امروزه با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی های گوناگون در زمینه های برق و الکترونیک، کالا ها و ابزار های گوناگونی نظیر انواع کلید های برق، کنتاکتور، روشنایی، سیم و کابل و سایر محصولات تولید شده اند، در این راستا کمپانی های پوناپونی خارجی و داخلی فعالیت دارند و هر کدام از آن ها با توجه به نوع استاندارد های جهانی اقدام به تولید انواع و اقسام کالا های برقی نموده اند.

خرید کنتاکتور زیمنس

از جمله معتبر ترین کمپانی های سازنده محصولات مرتبط با حوذه برق، کمپانی های معتبری نظیر زیمنس، ls، اشنایدر، بروکس، چنت و سایر کمپانی ها می باشند که هر کدام در زمینه های گوناگون و اشتراکی فعالیت دارند، کمپانی زیمنس از دیرباز در زمینه تولید سیم و کابل های شبکه و اتوماسیون صنعتی فعالیت درخشان و با کیفیتیمی باشد که تمامی محصولات تولید شده در این کمپانی دارای بهترین عملکرد های موجود را دارا می باشند.

خرید کنتاکتور زیمنس

از جمله محصولات تولید شده در این کمپانی، دستگاه های کلید زنی و یا همان کنتاکتور ها می باشند که وطیفه اصلی آن ها همان طور که از نام آن ها مشخص می باشد کلید زدن جریان برق مدار می باشد،کنتاکتور مانع بروز آسیب های مالی و جانی ناشی از بروز جرقه حین اتصال جریان برق می گردد. ازکنتاکتور ها در تابلو برق استفاده می گردد و عموما به دو شکل AC و DC می باشند که هرکدام از آن هاکاربرد منحصربفرد خود را دارا می باشند.

ساختار داخلی کنتاکتور :

به راحتی می توان با باز کردن لایه رویی کنتاکتور از محتوای داخل آن آگاه شد، داخل کنتاکتور سیم پیچ یا بوبین و هسته ی مغناطیسی وجود دارد که به طور کلی هسته ی مغناطیسی در کنتاکتورها دو تکه می باشد که شامل یک هسته ی ثابت ویک هسته ی متحرک است و بوبین روی قسمت ثابت هسته نصب می گردد اما قسمت متحرک هسته به وسیله ی فنر از کنتاکت های ثابت جدا نگه داشته شده است تا مانع از بروز آسیب های ناشی از نوسان و بار جرقه اتصال برق گردد.

ساختار بیرونی کنتاکتور:

در قسمت بیرونی کنتاکتور تعدادی پیچ وجود دارد که سیم های برق به این پیچ ها متصل می گردند و می توان قسمت پلاستیکی نارنجی رنگ در وسط آن کنتاکتور دید که به بوبین متحرک متصل است که رنگش با بدنه ی کنتاکتور متفاوت ست این قسمت یک نشانگر است که مشخص می نماید وقتی کنتاکتور وصل است پایین می رود و وقتی هم سطح بدنه ی کنتاکتور باشد یعنی  قطع است.

خرید کنتاکتور زیمنس

نحوه عملکرد کنتاکتور:

در صورتی که بوبین ثابت  کنتاکتور به وسیله ی کلید فرمان برق دار گردد خاصیت مغناطیسی به خود می گیرد و مانند یک آهن ربا قسمت متحرک هسته را جذب می نماید. به علت وجود  کنتاکت ها در محل جذب، که وظیفه عمل قطع و وصل برق را برعهده دارد، هنگام جذب دو هسته این کنتاکت ها به هم متصل می گردد وکنتاکتور در حالت وصل قرار می گیرد. همان طور که اشاره شد فنر هایی بین دو هسته وجود دارد و کاربردآن ها در هنگام قطع کنتاکتور به این صورت می باشد که وقتی بوبین از طرف مدار فرمان تغدیه نشود برق قطع می شود و فنر دو هسته را از یکدیگر جدا می نماید تصور بکنید اگر فنری بین دو هسته وجود نداشته باشد هسته ی متحرک روی هسته ثابت باقی می ماند وبه همین ترتیب کنتکات هایی که به هسته متصل هستند هم وصل بودند وقطع نمی شدند .

مزایای استفاده از کنتاکتورها :

طول عمر بیشترکنتاکتور نسبت به کلید ها  به علت قابلیت قطع وصل در دفعات زیاد

امکان صدور فرمان از چند محل به طوری که به تعداد نامحدود میتوان شستی های قطع و وصل برای یک کنتاکتور طراحی ونصب کرد

کنتاکتورها قابلیت طراحی مدار های فرمان اتوماتیک دارند نمونه ی بارز و ساده ی آن تایمر ها است که بعد از نصب بدون دخالت انسانی عمل قطع و وصل برق انجام می گردد.

سرعت قطع و وصل زیاد

امکان کنترل از راه دور